Home » Aperitive, salate, sosuri » Tort aperitiv din clătite
Aperitive, salate, sosuri

Tort aperitiv din clătite

1. Într-un castron, amestecă laptele cu oul. Încorporează făina proaspăt cernută și un praf de sare. Aluatul astfel obținută lasă-l să se odihnească la rece 10 minute. Din compoziția astfel obținută coace 5-6 clătite.

2. Separat, amestecă energic brânza de vaci cu brânza nobilă (cu mucegai). Adaugă măslinele, boabele de porumb și ardeii tăiați în cubulețe. Potrivește gustul de sare și lasă la rece câteva minute, să se întrepătrundă aromele.

3. Unge clătitele cu amestecul de brânză și așază-le unele peste altele. Decorează cu puțină brânză rasă, cubulețe de ardei, boabe de porumb și frunzulițe de busuioc. Lasă la rece o oră.

4. Dacă nu-ți este pe plac brânza cu mucegai, înlocuiește-o cu telemea. Gustul final al acestui tort de clatite aperitiv va fi la fel de bun.

credit foto: Photoland/Profimedia

 Clatite din varza

Rulouri din clatite

Poza principala

tort_mic.jpg

300 ml lapte

200 g făină

1 ou

sare

ulei

 

Pentru umplutură:

3 ardei grași

60 g măsline verzi

500 g brânză de vaci

150 g brânză nobilă (cu mucegai)

100 g porumb 

busuioc

 

Clatite din cartofi

Durează un pic mai mult să pregătești acest tort din clătite, dar merită așteptarea!
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.