Să ne răsfătăm cu o felie de tort brownie decadent!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 6-8
Ingrediente:
- 100 g unt
- 175 g zahăr pudră
- 75 g zahăr brun
- 125 g ciocolată
- 1 lingură sirop arțar
- 2 ouă
- 1 linguriță extract vanilie
- 100 g făină
- 1/2 linguriță praf de copt
- 2 linguri pudră de cacao
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
- Tapetați cu unt și hârtie de copt o tavă cu diametrul de 20 cm.
- Într-o tigaie topiți untul, zahărul pudră, zahărul brun, ciocolata și siropul de arțar.
- Topiți-le la foc mic și amestecați până obțineți o compoziție netedă și fără cocoloașe.
- Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
- Bateți ouăle cu furculița până devin spumoase.
- Adăugați ouăle în amestecul de ciocolată, împreună cu esența de vanilie, făina, praful de coptși pudra de cacao.
- Amestecați bine pentru a omogeniza.
- Turnați compoziția în forma de tort tapetată și coaceți timp de 25-30 de minute.
- Lăsați tortul să se răcească 30 de minute înainte de a fi porționat.
- Serviți decorat cu frișcă, înghețată sau fructe proaspete.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Reteta nu coincide cu felia de tort din poza …! Nu mai dati informatii eronate !!!
Dragă Angelica, imaginile de pe site-ul nostru sunt oferite ca titlu de prezentare, rețeta este cea care contează, nu sunt informații eronate. Sa ai zi frumoasa
Imaginile oferite cu titlu de prezentare trebuie sa reprezinte reteta, altfel nu isi au rostul. Toti blogerii culinari seriosi pozeaza produsul final. Am pretentii mai mari de la acest site.