1. Setati cuptorul la 180 grade C. Puneti faina, bicarbonatul si amestecul de condimente intr-un bol.
2. Adaugati zaharul pudra si untul, bananele pisate, laptele si ouale si bateti pana amestecul se omogenizeaza. Puneti aluatul in tava si indreptati suprafata.
3. Aranjati 15 puncte cu chipsuri de banane, astfel incat, atunci cand taiati blatul, fiecare portie sa aiba cipsuri pe ea.
4. Coaceti blatul pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40-50 de minute, apoi puneti-l de un gratar sa se raceasca.
5. Incalziti mierea usor apoi ungeti tortul cald. Lasati apoi sa se raceasca complet.
300g faina
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de amestec de condimente
175g zahar pudra
90g unt
2 banane curatate si pisate
3 linguri lapte
3 oua
60-90g chipsuri de banane, uscate
2-3 linguri de miere de albine
o tava de 28cm x 18cm cu hartie de pergament
Adaugă comentariu