Home » Deserturi & băuturi » Tort cu brânză şi ciocolată
Deserturi & băuturi

Tort cu brânză şi ciocolată

1. Cerne făina cu praful de copt, zahărul, vanilia, coaja rasă de lămâie într-un castron. Adaugă untul la temperatura camerei și un vârf de cuţit de sare.

2. Bate ouăle și încorporează-le în compoziţie, frământă cu mâinile aluatul. Învelește- l într-o folie și dă-l la frigider o oră.

3. Unge cu grăsime o formă de tort și tapetează cu hârtie de copt. Împarte aluatul în două și întinde foi potrivit de groase.

4. Așază prima foaie în tavă, inclusiv pe pereţii formei. Acoperă cu un strat subţire de biscuiţi măcinaţi și acoperă cu brânza amestecată cu zahăr și fulgi de ciocolată.

5. Acoperă cu alt strat subţire de biscuiţi măcinaţi și cu a doua foaie, apoi lipește marginile.

6. Unge cu gălbenuș bătut și dă tortul cu branza si ciocolata la cuptorul încins o oră sau până ce capătă o culoare aurie.

Prajitura cu branza dulce fara aluat

Tort de crema bavarez cu lamai

Poza principala

tort_cu_branza_si_ciocolata_mica.jpg

500 g făină

200 g zahăr

200 g unt

2 ouă + 1 gălbenuș

1 lămâie

1 linguriță cu esenţă de vanilie

1 linguriță cu praf de copt

sare

 

pentru umplutură:

600 g brânză de vaci

300 g zahăr

fulgi de ciocolată

biscuiti digestivi sfărâmaţi

 

Tort cu nuci si curmale

Un tort uşor şi cremos, ale cărui rădăcini se trag de pe tărâmuri italiene. Pentru cele mai frumoase aniversari, pregateste reteta de tort cu branza si ciocolata.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.