Incalzeste mierea. Adauga zaharul si sucul si coaja de lamaie. Ai grija, nu lasa sa fiarba! Separat, inmoaie gelatina in apa rece, dupa care adaug-o in amestecul de miere. Incorporeaza crema de iaurt si frisca batuta bine.
Taie blatul in trei. Pe primul blat, intinde o parte din crema. Asaza deasupra cubulete de ananas si felii de kiwi. Acopera cu al doilea blat si intinde din nou crema. La final, pune ultimul blat si imbraca acest tort cu fructe cu restul de crema si dulceata. Decoreaza cu felii de mandarina si lasa tortul la rece cel putin 3-4 ore.
Tort cu mere caramelizate si frisca
Revista FEMEIA DE AZI
1 blat de tort
1 cutie cu ananas
1 mandarina
1 kiwi
dulceata de capsune
Pentru crema:
7 g gelatina
40 g miere
1 lingura cu suc de lamaie
1 lingurita cu coaja rasa
15 g zahar
200 g crema de iaurt
100 ml frisca
[…] 6: La final, imbraca acest tort cu fructe cu restul de frisca si decoreaza-l cu fulgi de ciocolata rasa, fructe proaspete sau din compot […]