Pune pe foc zaharul, nessul si 1/2 lingurita cu apa. Lasa sa se raceasca si incorporeaza galbenusurile unul cate unul si untul frecat spuma.
Taie blatul in trei. Pe primul blat, intinde un sfert din crema. Acopera cu al doilea blat si intinde tot un sfert din crema. Din loc in loc, asaza felii de ciocolata. Pune inca un sfert de crema si acopera cu ultimul blat.
Imbraca tortul in restul de crema, iar pentru a fi mai gustos, asaza din nou felii de ciocolata. Deasupra rade restul de ciocolata si lasa la rece cel putin 3-4 ore. E mult mai gustos daca tortul de ciocolata cu ness sta in frigider pana a doua zi.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 blat de tort
Pentru crema:
300 g unt
300 g zahar tos
4 galbenusuri
4 lingurite cu ness
300 g ciocolata menaj
Un desert excelent pentru ocazii speciale sau cand pur si simplu ti-e pofta de ceva dulce.
Numar de portii
8
Calorii
485
Facebook Comments
Adaugă comentariu