1. Incalziti cuptorul la 180 grade C. Cerneti faina, bicarbonatul si sarea impreuna. Combinati uleiul cu zaharul si ouale. Adaugati amestecul de ulei cu ingredientele uscate si amestecati bine.
2. Combinati morcovul, ananasul pulpa si scortisoara intr-un castron. Pulverizati o tava pentru tort cu spray antiaderent. Puneti aluatul in tava si coaceti timp de 35-40 de minute. Scoateti si lasati la racit.
3. Amestecati ingredientele pentru topping pana devin o crema omogena. Raciti timp de 20 de minute. Turnati-l peste blatul de tort rece. Decorati cu alunele faramitate.
420g faina
15g bicarbonat
1g sare
250g ulei de floarea soarelui
400g zahar
4 oua
320g morcov ras
1x440g conserva de ananas pulpa, scursa
5g scortisoara
Topping
1x250g cutie branza cottage
sucul si coaja de la 2 lamai
80ml lapte condensat
100g alune faramitate
Adaugă comentariu