Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare. Separat, curata telina, radacina de patrunjel si morcovii. Spala bine toate aceste legume, dupa care pune-le la fiert in vase separate.
Intr-un alt vas, pune la fiert si pieptul de pui in apa cu sare. Dupa ce a fiert, taie-l cubulete si pune-l intr-un castron. Adauga restul legumelor taiate cubulete si boabele de porumb.
Incorporeaza treptat maioneza. Salata astfel obtinuta asaz-o pe un platou si imbrac-o in boabele de rodie. Decoreaza cu frunze de salata si patrunjel. Las-o la rece cel putin o ora. E delicioasa.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
2 rodii
4-5 cartofi
1 telina
1 radacina de patrunjel
2 morcovi
2 linguri cu boabe de porumb
1 piept de pui
100-150 g maioneza
sare
Stiati ca rodiile dau o savoare deosebita salatelor?
Calorii
405
Facebook Comments
Adaugă comentariu