1.Bate ouăle cu zahărul. Toarnă treptat laptele și lasă pe foc până dă în clocot.
2.Adaugă gelatina înmuiată conform instrucţiunilor de pe plic, după care lasă să se răcească. Pune apoi esenţa de vanilie și frișca bătută cu zahărul vanilat.
3.Așază pișcoturile pe fundul formei și pe pereţi. Toarnă apoi crema și lasă la rece cel puţin 3 ore.
4.Decorează apoi cu vișinele scurse bine. Presară deasupra zahăr pudră din belșug.
Poza principala
Galerie foto
3 ouă
200 g zahăr
1 pliculeţ cu zahăr vanilat
2 pliculețe cu gelatină
250 ml frișcă lichidă
250 ml lapte
esenţă de vanilie
300 g pişcoturi
vişine
Delicată, apetisantă și perfectă pentru toți cei dragi.
Numar de portii
4
Calorii
315
Facebook Comments
Adaugă comentariu