1. Bate smântâna rece, apoi încorporeaza crema de brânza, mascarpone, zaharul, vanilia. La final, încorporeaza un plic cu gelatina pregatita conform instrucțiunilor de pe plic.
2. Taie pișcoturile în jumatați și așaza-le vertical, într-o tava de tort cu pereți detașabili. În mijloc, toarna compoziția alba vanilata.
3. Așaza deasupra felii de nectarina cât mai subțiri și toarna câteva linguri cu gelatina transparenta pregatita ca mai sus.
4. Înainte de a-l taia, da tortul de vara la rece câteva ore. Daca vrei sa-i faci cuiva drag un cadou, scoate-l cu grija din forma de tort și leaga-i o fundița delicata de jur împrejur si daruieste-l cu drag!
1 pachet piscoturi
250 g crema de brânza
100 g zahar
4 pliculețe cu zahar vanilat
200 ml smântâna dulce
100 g mascarpone
2 pliculețe cu gelatina
4 nectarine
Adaugă comentariu