1.Gelatina se pune in jumatate de pahar cu apa rece timp de 20 minute. In acest timp, frisca se bate cu zahar. Gelatina dizolvata se pune pe foc mic si se lasa sa dea un clocot.Se ia de pe aragaz,se pune intr-un bol si in amestecul de gelatina se incorporeaza frisca incetisor ,amestecand constant.Se pune la rece.
2.Se pregateste o cratita rotunda, captusita cu folie , pe fundul careia se aseaza jumatate din cantitatea de capsuni si kiwi,taiate felii, apoi stratul de blat de tort,insiropat, din nou un strat de fructe si iarasi blat de tort.insiropat.Se pastreaza la frigider 2 ore.
3.Se rastoarna pe o farfurie de tort , se acopera cu frisca batuta cu gelatina si se orneaza dupa gust.
Pofta buna!
2.Se pregateste o cratita rotunda, captusita cu folie , pe fundul careia se aseaza jumatate din cantitatea de capsuni si kiwi,taiate felii, apoi stratul de blat de tort,insiropat, din nou un strat de fructe si iarasi blat de tort.insiropat.Se pastreaza la frigider 2 ore.
3.Se rastoarna pe o farfurie de tort , se acopera cu frisca batuta cu gelatina si se orneaza dupa gust.
Pofta buna!
Blat de tort – 300g. (Se poate cumpara gata facut sau se face acasa)
Frisca- 500 g.
Zahar – 1 lingura.
Gelatina – 3 linguri.
capsune-1 kg.,
kiwi -8 buc.
Frisca- 500 g.
Zahar – 1 lingura.
Gelatina – 3 linguri.
capsune-1 kg.,
kiwi -8 buc.
Usor si gustos!
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu