1. Baţi bine gălbenușurile, apoi le amesteci, la foc mic, cu zahărul, zahărul vanilat și sucul din conserva de fructe. Amesteci bine până obţii o compoziţie de consistenţa ciulamalei, pe care o dai la rece. Dizolvi gelatina în lapte călduţ apoi o amesteci cu ciulamaua.
2. Baţi jumătate din cantitatea de frișcă, apoi amesteci crema de ouă cu frișca și fructele din conservă. Lași deoparte.
3. Într-o formă de tort cu marginile detașabile, montezi pișcoturile de jur împrejur, cu partea dreaptă spre interior. Ca să stea, le sprijini cu pișcoturi puse pe fundul formei.
4. Umpli cu cremă și dai le rece minimum două ore. Înainte cu 30 de minute de a servi, baţi restul de frișcă, o pui deasupra, presari fisstic pisat și kiwi peste acest tort diplomat cu piscoturi.
6 galbenusuri
400 g cocteil de fructe
400 g zahăr
3 pliculețe cu zahăr vanilat
4 pliculețe cu gelatină
500 ml frișcă lichidă
2 pachete cu pişcoturi
1 kiwi
1 lingură fistic tocat mărunt
Adaugă comentariu