Home » Aperitive, salate, sosuri » Tort la rece
Aperitive, salate, sosuri

Tort la rece

1. Într-un castron, amesteca energic brânza de vaci cu smântâna și usturoiul zdrobit. 

2. Adauga o legatura de marar tocat marunt și condimenteaza cu sare și piper dupa gust. 

3. Taie pâinea în trei felii (ca pe blatul de tort) potrivit de groase. Unge prima felie cu pate și așaza felii de castraveți. 

4. Acopera cu a doua felie de pâine și întinde un sfert din amestecul de brânza. 

5. Pune deasupra ultima felie de pâine și câteva fâșii de mușchi file. 

6. Îmbraca totul în restul de brânza și așaza mușchiul ramas în așa fel încât sa arate ca niște petale. 

7. Pe lateral, de jur împrejur, pune marar tocat fin. Ei, nu-i așa ca arata genial? Lasa acum tortul la rece, minimum o ora, ca sa se înmoaie putin feliile de pâine.

 

Terină de brânză

Poza principala

tort_mic.jpg

1 pâine rotunda

200 g pateu de porc/pui

250 g muschi file

2 castraveti murati

500 g brânza de vaci

3 linguri cu smântâna

1-2 căței de usturoi

2 legaturi de marar

sare

piper

 

Cornete de prosciutto

Inedit ca prezentare, dar nici gustul nu se lasa mai prejos!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.