Deserturi & băuturi

Tort parfe

Text
Tort parfe
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
tort_parfe__mg_7908.jpg

Ingrediente

500 g pișcoturi de șampanie
250 g unt
250 g zahăr pudră
3 ouă întregi
100 g cacao
1 esență de rom
1 cană lapte rece
300 g frișcă

Mod de preparare

Freci untul cu zahărul bine de tot, adaugi gălbenușurile, cacaua și albușurile bătute spumă. Adaugi și esența de rom. Ungi cu unt o cratiță de 3 kg. Pe marginea cratiței și pe fundul ei așezi pișcoturile pe care le-ai înmuiat întâi în lapte. Torni o jumătate de cremă, mai pui un rând de pișcoturi, apoi pui din nou cremă și iar pișcoturi. Lași până a doua zi. Răstorni pe un platou și ornezi cu frișcă.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE