1. Topește untul cu zahărul brun și toarnă în forma de tort. După ce s-a răcit, așază deasupra ananasul, iar în mijloc pune cireșele.
2. Pentru blat, freacă untul cu zahărul și vanilia. Amestecă făina cu sarea și praful de copt. Adaugă zahărul și mixează. Încorporează gălbenușurile, amestecul de făină și laptele, iar la final albușurile spumă.
3. Toarnă în forma de copt, peste ananas, și dă la cuptorul încins 45 de minute. Lasă să se răcorească zece minute, apoi răstoarnă tortul cu ananas.
Poza principala
Galerie foto
160 g zahăr brun
55 g unt
7-8 ananas rondele
7-8 cireşe confiate
Pentru blat
200 g făină
110 g unt
200 g zahăr
1 linguriță cu esenţă de vanilie
2 ouă mari
120 ml lapte
2 linguriţe cu praf de copt
sare
Exotic si pufos, tortul rasturnat cu ananas este minunat langa o cafea aromata.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu