Home » Deserturi & băuturi » Tort răsturnat cu ananas
Deserturi & băuturi

Tort răsturnat cu ananas

1. Topește untul cu zahărul brun și toarnă în forma de tort. După ce s-a răcit, așază deasupra ananasul, iar în mijloc pune cireșele.

2. Pentru blat, freacă untul cu zahărul și vanilia. Amestecă făina cu sarea și praful de copt. Adaugă zahărul și mixează. Încorporează gălbenușurile, amestecul de făină și laptele, iar la final albușurile spumă.

3. Toarnă în forma de copt, peste ananas, și dă la cuptorul încins 45 de minute. Lasă să se răcorească zece minute, apoi răstoarnă tortul cu ananas.

 

Tort Pădurea Neagră (Foret Noire)

Poza principala

tort_rasturnat_mic.jpg

160 g zahăr brun

55 g unt

7-8 ananas rondele

7-8 cireşe confiate

 

Pentru blat

200 g făină

110 g unt

200 g zahăr

1 linguriță cu esenţă de vanilie

2 ouă mari

120 ml lapte

2 linguriţe cu praf de copt

sare

 

Tort diplomat cu fructe din compot

Exotic si pufos, tortul rasturnat cu ananas este minunat langa o cafea aromata.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.