- Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă.
- Tăiați cartoful dulce în cuburi mici și adăugați-l în tigaie împreună cu sare, rozmarin tocat și piper.
- Acoperiți tigaia cu un capac și amestecați ocazional, timp de 5 minute până când cartofii încep să se înmoaie.
- Adăugați supa de pui sau legume și amestecați cu o lingură.
- Adăugați spanacul rupt în bucăți , lăsați focul la mic și acoperiți din nou vasul cu capac pentru a atinge punctul de fierbere.
- Adăugați tortelini și gătiți pentru 10-15 minute până când încep să se umfle și sunt gata.
- Serviți pastele calde cu parmezan ras.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 1 lingură ulei măsline
- 1 cartof dulce mare
- 1 lingură rozmarin tocat
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță piper măcinat
- 230 ml supă legume/ pui
- 150 g baby spanac
- 500 g tortellini cu brânză ( congelați )
O combinație unică și cremoasă de paste umplute cu brânză, cartof dulce și spanac.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu