1.Pune făina într-un castron, toarnă apa, adaugă două linguri cu ulei, praful de copt și puţină sare. Frământă cam trei minute și lasă la crescut un sfert de oră. Împarte aluatul în patru și formează niște bile pe care le întinzi cu sucitorul. Coace foile de tortilla într-o tigaie fără ulei.
2.Spală dovleceii, taie-i în felii pe lungime și frige-i pe un grătar încins. Amestecă uleiul cu zeama de lămâie, usturoiul pisat, muștarul, sarea, piperul, două frunze de busuioc și două de mentă.
3.Într-un castron, pune roșiile tăiate, bucăţile de mozzarella, feliile de dovlecel fripte, toarnă sosul, amestecă și umple foile de tortilla.
credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com
200 g mozzarella
1 cană cu făină
½ ceașcă de apă
½ plic cu praf de copt
2 dovlecei
300 g roșii cherry
frunze proaspete de busuioc
frunze de mentă
4 linguri cu ulei de măsline
2 linguri cu zeamă de lămâie
1 linguriţă cu muștar
1 căţel de usturoi
ulei
piper
sare
Adaugă comentariu