Mâncăruri

Tortilla cu legume

1.Pune făina într-un castron, toarnă apa, adaugă două linguri cu ulei, praful de copt și puţină sare. Frământă cam trei minute și lasă la crescut un sfert de oră. Împarte aluatul în patru și formează niște bile pe care le întinzi cu sucitorul. Coace foile de tortilla într-o tigaie fără ulei.

2.Spală dovleceii, taie-i în felii pe lungime și frige-i pe un grătar încins. Amestecă uleiul cu zeama de lămâie,  usturoiul pisat, muștarul,  sarea, piperul,  două frunze de busuioc și două de mentă.

3.Într-un castron, pune roșiile tăiate, bucăţile de mozzarella, feliile de dovlecel fripte, toarnă sosul, amestecă și umple foile de tortilla.

credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com

 

Ciuperci umplute cu legume

Poza principala

tortilla_fotolia_42266545_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g mozzarella

1 cană cu făină

½ ceașcă de apă

½ plic cu praf de copt

2 dovlecei

300 g roșii cherry

frunze proaspete de busuioc

frunze de mentă

4 linguri cu ulei de măsline

2 linguri cu zeamă de lămâie

1 linguriţă cu muștar

1 căţel de usturoi

ulei

piper

sare

 

Chiftele de legume

Usor de pregatit, tortilla cu legume se savureaza la o cina in familie sau cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE