1.Pune 200 ml de ulei la încins și rumenește cartofii tăiați după preferință. După 10-12 minute, când cartofii s-au înmuiat, scoate-i cu o sită și pune-i pe un șervet de hârtie pentru a absorbi grăsimea.
2.Scurge într-un castronel o parte din uleiul folosit și călește împreună ustoriul și ceapa feliate. Adaugă roșiile și măslinele tăiate după gust, cartofii spre final și ouăle bătute cu un praf de sare și de piper.
3.Ține câteva minute pe aragaz, apoi dă la cuptor pentru 5-10 minute sau până când tortilla cu măsline și roșii a devenit aurie.
4.Servește tortilla cu măsline și roșii alături de o salată verde.
8 ouă
2 cartofi mari
3-4 fire de ceapă verde
1 roșie mare (2 mici)
10 măsline fără sâmburi
2 căței de usturoi
Ulei de măsline
Sare
Piper proaspăt măcinat
Adaugă comentariu