Preincalziti cuptorul la 150 de grade. Condimentati pieptul de rata si prajiti-l putin pe ambele parti, pana se rumeneste. Scoateti-l din tigaie si dati-l la cuptor pentru 20 de minute.
Intre timp, decojiti si taiati chorizo feliute subtiri. Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti feliile de chorizo.
Taiati sunca fasii subtiri si prajiti-o si pe aceasta in alta tigaie. Lasati deoparte.
Presarati sare peste varza taiata si amestecati-o cu mainile. Curatati feniculul si taiati-l cubulete, alaturi de muraturi.
Spalati si curatati salata si ceapa, apoi tocati-le fin.
Scoateti pieptul de rata din cuptor si taiati-l fasiute. Dati putin tortilla la cuptor pentru a se incalzi.
Ungeti fiecare tortilla cu cate o lingura de maioneza. Presarati din toate ingredientele pe fiecare tortilla, pastrand 1/3 pentru garnisire. Rulati tortilla si legati-le cu fire de arpagic.
1 piept de rata, aproximativ 350 g
sare
100 g carnati chorizo
150 g sunca afumata
200 g varza alba, tocata
1 fenicul
1/2 salata iceberg
3 muraturi, la alegere
1 ceapa rosie
4 tortilla din grau integral
4 linguri maioneza
4 fire de arpagic
Adaugă comentariu