1. Incalziti uleiul intr-o tigaie. Caliti ceapa pentru 5 minute, apoi adaugati ardeiul iute si mai prajiti 2 minute.
2. Adaugati cartofii si morcovii, calind pentru inca 5 minute.
3. Potriviti cuptorul la 200 de grade. Bateti ouale cu sare si piper. Turnati ouale peste legume si amestecati usor. Fierbeti cateva minute, pana ce oul incepe sa se lege.
4. Dati tigaia la cuptor pentru 5 minute apoi scoateti-o, asezati-o pe un platou si presarati patrunjel proaspat. Taiati-o felii si serviti cu ardei copti.
Poza principala
Galerie foto
1 lingura ulei de masline
1 ceapa, curatata si taiata
1 ardei iute, curatat, tocat, fara seminte
500 g cartofi fierti in coaja reci, taiati
2 morcovi fierti, taiati
5 oua
sare si piper negru proaspat macinat
patrunjel, tocat
Pentru servire:
ardei copti
Adica un fel de omleta, latin style. Puteti, desigur, sa adaugati orice alt ingredient va place.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu