Home » Aperitive, salate, sosuri » Tortilla
Aperitive, salate, sosuri

Tortilla

Taie carnea fâșii. Frige-o într-o tigaie în care ai înfierbântat 2-3 linguri cu ulei, dar fără s-o usuci. Sărează și pipărează după gust.

 

Între timp, taie fâșii ardeii și roșiile. Desfă cutia cu porumb şi scurge de apă.Într-o tigaie grill pune câte o felie de tortilla să se încălzească. Lasă câte un minut pe fiecare parte. 

 

Așază pe fiecare tortilla frunze de salată, carne, ardei, roșii şi porumb, rulează cu atenție și servește cu porumb dulce. Poftă bună!

 

Tips. Poţi umple feliile de tortilla cu orice ingrediente îţi sunt pe plac! Dacă eşti vegetariană, o tortilla cu legume e sănătoasă şi săţioasă.

 

Ochiuri pe pat de tortilla

Poza principala

tortilla_mica.jpg

1 pachet de foi tortilla

400 grame ceafă de porc

1 cutie de porumb dulce (200 grame)

1 ardei gras roşu

1 ardei gras galben

1 salată verde

2-3 roșii

ulei

sare

piper

 

Aspic de șuncă și brânză

Un prânz mexican, ideal pentru un picnic la iarbă verde!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.