1. Puneti 2 foi tortilla pe un tocator. Acoperiti cu guacamole si salsa.
2. Presarati branza rasa, apoi adaugati sos Tabasco pe fiecare. Acoperiti-le cu celelalte 2 foi de tortilla si presati-le bine.
3. Incalziti tigaia grill si adaugati putin ulei. Puneti cate una din tortilla umplute si gatiti pentru cateva minute pana cand incepe sa devina usor crocanta. Intoarceti-o si presati-o cu o spatula, apoi gatiti pana cand branza incepe sa se topeasca. Luati de pe foc si taiati in triunghiuri.
4. Procedati la fel cu cealalta tortilla. Serviti imediat.
Poza principala
Galerie foto
4 foi de tortilla
2-4 linguri guacamole traditional
2-4 linguri salsa de rosii
150g branza Gloucester, rasa
sos Tabasco
ulei
Un aperitiv ideal pentru musafirii care trebuie sa sosesca. Pentru a avea succesul dorit, trebuie servite calde.
Numar de portii
24
Facebook Comments
Adaugă comentariu