Home » Trufe cu branza si cocos

Trufe cu branza si cocos

  1. Pune într-un castron ricotta împreună cu zahărul și fulgii de cocos.
  2. Amestecă bine toate ingredientele.
  3. Din compoziția obținută formează biluțe. 
  4. Topește ciocolata pe bain-marie la foc mic.
  5. Când s-a topit, încorporează laptele amestecând permanent pentru a obține o cremă fină.
  6. Trece trufele prin ciocolata topită, apoi tăvălește-le prin nucă de cocos. 
  7. Lasă trufele pe un platou la rece pentru cel puțin o oră.

 Credit Foto: Fotolia/ shaiith

Poza principala

truffe_cu_ricotta_si_cocos.jpg

  • 400 g ricotta
  • 100 g zahăr
  • 180 g fulgi nucă cocos
  • 100 g ciocolată albă de menaj
  • 3 linguri lapte
Pregătește aceste trufe nobile și elegante pentru cele mai sofisticate petreceri.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.