Trufe de cicolata cu whisky

  1. Pentru ganaș, mărunțiți ciocolata într-un bol, adăugați frișca și topiți totul pe baie de aburi.
  2. Adăugați untul la temperatura camerei și amestecați bine.
  3. Adăugați whisky și lăsați crema la răcit pentru 50-60 de minute, amestecând din când în când.
  4. Formați bomboane din amestecul obținut și lăsați-le la frigider pentru a se întări.
  5. Topiți ciocolata împreună cu restul ingredientelor pentru glazură.
  6. Scufundați bomboanele în ciocolata topită și așezați-le cu grijă într-un bol.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

trufe_de_ciocolata_cu_whisky.jpg

  • 340 g ciocolată neagră ( 70 % cacao )
  • 150 g frișcă lichidă
  • 55 g unt
  • 3 linguri whisky

 Pentru glazură:

  • 340 g ciocolată neagră ( 70 % cacao )
  • 2 linguri ulei din semințe de struguri
  • 1 cană cacao
O explozie de arome si un gust irezistibil. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai rafinate trufe.
Numar de portii
20
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE