- Pentru ganaș, mărunțiți ciocolata într-un bol, adăugați frișca și topiți totul pe baie de aburi.
- Adăugați untul la temperatura camerei și amestecați bine.
- Adăugați whisky și lăsați crema la răcit pentru 50-60 de minute, amestecând din când în când.
- Formați bomboane din amestecul obținut și lăsați-le la frigider pentru a se întări.
- Topiți ciocolata împreună cu restul ingredientelor pentru glazură.
- Scufundați bomboanele în ciocolata topită și așezați-le cu grijă într-un bol.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 340 g ciocolată neagră ( 70 % cacao )
- 150 g frișcă lichidă
- 55 g unt
- 3 linguri whisky
Pentru glazură:
- 340 g ciocolată neagră ( 70 % cacao )
- 2 linguri ulei din semințe de struguri
- 1 cană cacao
O explozie de arome si un gust irezistibil. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai rafinate trufe.
Numar de portii
20
Facebook Comments
Adaugă comentariu