- Pune nucile împreună cu semințele de floarea soarelui într-un blender.
- Procesează până când sunt complet mixate.
- Oprește-te înainte de a deveni compoziția prea moale.
- Adaugă curmalele, sarea și pudra de cacao.
- Continuă să pulsezi până compoziția este omogenă.
- Din compoziția obținută formează biluțe, apoi rostogolește-le prin cacao.
- Poți adauga în centrul bomboanei câte un fruct goji sau le poți tăvăli prin fulgi de cocos.
Credit Foto: Fotolia/ Rozmarina
Poza principala
- 70 g semințe floarea soarelui
- 50 g nuci
- 80 g curmale fără sâmburi
- 4 linguri pudră cacao
- 1/8 linguriță sare
La mare căutare sunt bomboanele de ciocolată raw. Doar 5 minute timp de preparare pentru un desert sănătos!
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu