- Rupeți ciocolata în bucăți și amestecați-o cu frișca, lichiorul și coaja de portocală.
- Mențineți vasul pe baie de abur și amestecați continuu până când topiți ciocolata.
- Lăsați compoziția să se răcească pentru aproximativ 1 oră, amestecaând din când în când pentru a împiedica formatrea crustei.
- Din amestecul obținut modelați trufele, apoi lăsați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt să se odihnească timp de 1 oră la frigider.
- Măcinați migdalele și amestecați-le cu zahărul.
- Treceți trufele prin acest amestec și așezați-le pe un platou.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 300 g ciocolată albă
- 50 ml frișcă lichidă
- 1 lingură lichior de portocale
- coaja de la o portocală
- 50 g zahăr pudră
- 50 g migdale decojite
Pentru petreceri cu musafiri pretențioși avem o soluție dulce cu aromă intensă de portocale.
Numar de portii
20
Facebook Comments
Adaugă comentariu