Home » Promo » Trufe de ciocolată cu portocale
Promo

Trufe de ciocolată cu portocale

  1. Rupeți ciocolata în bucăți și amestecați-o cu frișca, lichiorul și coaja de portocală.
  2. Mențineți vasul pe baie de abur și amestecați continuu până când topiți ciocolata.
  3. Lăsați compoziția să se răcească pentru aproximativ 1 oră, amestecaând din când în când pentru a împiedica formatrea crustei.
  4. Din amestecul obținut modelați trufele, apoi lăsați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt să se odihnească timp de 1 oră la frigider.
  5. Măcinați migdalele și amestecați-le cu zahărul.
  6. Treceți trufele prin acest amestec și așezați-le pe un platou.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

trufe_cu_portocale.jpg

  • 300 g ciocolată albă
  • 50 ml frișcă lichidă
  • 1 lingură lichior de portocale
  • coaja de la o portocală
  • 50 g zahăr pudră
  • 50 g migdale decojite
Pentru petreceri cu musafiri pretențioși avem o soluție dulce cu aromă intensă de portocale.
Numar de portii
20
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.