Desert cu sentiment de vinovăție zero!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 6
Ingrediente:
- 180 g nucă de cocos fresh
- 50 g nuci macadamia
- 2 linguri ulei nucă de cocos
- 2 linguri miere
- 1 păstaie de vanilie
Modalitate de preparare:
- Mixați cocosul și nucile de macadamia într-un procesor de alimente până sunt foarte fin tocate.
- Scoateți 5 linguri din amestec și lăsați-l deoparte pe o farfurie.
- Adăugați uleiul de nucă de cocos în blender, împreună cu semințele de la păsataia de vanilie și mierea de albine.
- Împărțiți amestecul în 18 grămezi și formați bile.
- Tăvăliți-le prin amestecul rezervat de cocos.
- Serviți imediat sau păstrați-le la rece.
- Pot fi păstrate în frigider până la două zile.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu