Home » Vegetarian & vegan » Tofu marinat
Vegetarian & vegan

Tofu marinat

1.Scoate tofu din cutie și înfășoară-l în câteva prosoape de hârtie. Așază deasupra lui o greutate și lasă-l să se scurgă vreme de 15 minute. (Dacă șervețelele se udă prea tare, schimbă-le cu altele uscate).

2.Între timp, amestecă ingredientele pentru marinată și lasă-le la temperatura camerei. 

3.Taie cubulețe tofu și pune totul în castronul cu marinată. lasă-le câteve minute. Trage-le într-o tigaie unsă cu ulei sau pune-le într-o tavă și dă-le la cuptor până capătă o culoare aurie și pofticioasă.

4.Tofu marinat se potrivește perfect pentru o salată de post sau pentru o cină cu paste delicioase.

 

Salată de post

Poza principala

fotolia_61929527_subscription_xxl-c_fahrwasser_-_fotolia.com_mica.jpg

1 cutie cu tofu în saramură

 

pentru marinată:

60 ml zeamă de lămâie

2 linguri cu ulei de măsline

1 lingură cu sos de soia

2 lingurițe cu ameste de ierburi aromatice (rozmarin, mărar, oregano)

¼ linguriță cu piper

2-3 căței de usturoi (opțional)

 

Sendviș de post

Zeama de lămâie transformă cubulețele de tofu marinat într-un preparat deosebit, ideal pentru o salată de post.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE