1.Se incing intr-o tigaie untul si uleiul si se prajesc feliile de muschi, cate 4-5 minute pe fiecare parte.
2.Se adauga ciupercile si se soteaza cateva minute impreuna cu carnea. Se toarna coniacul si se lasa sa dea in 2-3 clocote.
3.Se amesteca smantana cu supa calduta, se toarna peste feliile de muschi si se potriveste de sare si piper. Se scoate carnea si se lasa ciupercile in sos inca cinci minute, sa se intrepatrunda aromele.
4.Separat, se prajesc feliile de paine si se decupeaza cate un cerc cu ajutorul unui pahar. Se asaza fiecare cerc pe o farfurie intinsa, se pune deasupra cate o felie de muschi, apoi cate o ciuperca champignon.
5.Asaza de jur imprejurul turnedoului ciupercute, cartofiori fierti si stropeste cu sos. O feliuta, doua de trufe vor da mai multa savoare preparatului. Acest tornedo cu ciuperci se serveste imediat.
4 felii de muşchi de vită
100 ml supă de legume
200 g ciuperci
40 ml coniac
25 g smântână
500 g cartofi
30 g unt
1 lingură ulei
4 felii pâine de casa
trufe
sare
piper
Adaugă comentariu