Amesteca faina cu praful de copt si 1 lingurita cu sare. Freaca untul cu zaharul pana cand obtii o pasta fina.
Da morcovul pe razatoarea mica sau paseaza-l cu blenderul, incorporeaza-l in crema de unt, iar la final, adauga faina.
Intre timp, incalzeste cuptorul. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia cu lingura, incercand sa le dai o forma cat mai rotunda. Coace 12-15 minute.
Curata ceapa, da-o pe razatoarea mica si amestec-o cu branza si un praf de sare. Cand s-au racit, pune un biscuit de aluat, un strat de branza, inca un biscuit, alt strat de branza, iar deasupra, un biscuit.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
100 g faina
1 lingurita cu praf de copt
1 lingurita cu zahar
2 linguri cu unt
200 g morcovi (2-3 bucati)
400 g ricotta
1 ceapa mica
sare
Daca vrei sa prepari un antreu spectaculos si rapid, amesteca branza ricotta cu ceapa verde, taie fasii de ardei gras (de preferat, din mai multe culori), pe latime, leaga-i cu o codita de ceapa verde si umple-i cu crema de branza.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu