Uncategorized

1 din 3 clienti a tinut post in decembrie

Perioada Craciunului a insemnat un record de vânzari pentru produsele de post ale lantului Springtime. Astfel, o treime din clientii restaurantelor a comandat in luna decembrie cel putin un produs de post.
falafel_2_mica.jpg

 

Pe primul loc in preferintele romanilor s-a aflat Falafel, o specialitate libaneza bazata in intregime pe vegetale, care a insumat aproximativ 10% din volumul de vânzari. 

Falafel-ul este cel mai popular sandwich din Orient. El consta dintr-o combinatie intre chiftelutele vegetale (preparate din naut, ceapa, usturoi, patrunjel si condimente) si castraveti acri, rosii, patrunjel verde si sos pasta de susan, totul invelit intr-o lipie specific libaneza.

De altfel, falafel se afla si in acest moment in top 3 specialitati vândute la Springtime, fiind comandat de catre persoanele cu un regim vegetarian sau de catre cei care vor sa manânce ceva rapid si sanatos dupa Sarbatori. 

Românii au optat si pentru alte specialitati libaneze, precum: taouk, saorma si salatele orientale specifice, fatoush si tabouli. Astfel, in perioada Sarbatorilor de iarna, mai bine de jumatate dintre clientii Springtime au decis sa incerce unul din aceste preparate. 

 

Facebook Comments

Taguri

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE