Uncategorized

10 idei pentru a aranja masa de Paste

Text
eCuisine
Sursa
ehow.com
Foto
Shutterstock
Aveti musafiri la masa de Paste? Inseamna ca trebuie sa faceti impresie!
decoreaza_masa_de_paste.jpg

Totodata, Pastele este prima ocazie majora in care putem celebra primavara. Asa ca folositi fructele, florile si teme ale sezonului la masa de Paste.

1. Comandati sau faceti singure aranjamente florale pentru masa. Buchetele cu flori de primavara vor face o impresie deosebita.

2. Puneti flori proaspat taiate intr-o vaza decorativa. Folositi acest aranjament simplu ca piesa centrala a mesei si presarati petale in jurul vazei.

3. Folositi lumanari albe sau pastel pentru masa de Paste. Aranjati-le in suporturi de portelan si puneti verdeata si petale proaspete in jurul bazei.

4. Puneti un castron mare decorativ in centrul mesei si umpleti-l cu fructe proaspete. Aranjati petale de flori si verdeata in jurul bazei. Folositi puisori sau iepurasi decorativi printre petale.

5. Puneti liliac proaspat taiat intr-un cos mare in centrul mesei. Legati tulpinile impreuna cu o funda mare si umpleti locul gol ramas cu verdeata.

6. Folositi fata de masa, napron si servetele in culori florale coordonate. Aveti grija sa nu incarcati, totusi, masa inainte de a servi mancarea

7. Folositi si inele pentru servetele care sa reflecte sezonul. Le puteti vopsi sau desena acasa cu motive de primavara. 

8. Scoateti tacamurile pentru ocazii speciale, preferabil cu teme florale. Acestea trebuie coordonate cu culorile fetei de masa. Folositi farfurii suport argintii sau din lemn.

9. Puneti un mic cadou pentru fiecare musafir. Puteti umple saculeti cu migdale aromate, fructe uscate sau alte dulciuri.

10. Folositi suporturi din lemn pentru ouale de Paste ca sa stabiliti fiecare loc la masa. Picteaza suporturile din lemn cu motive florale si de Paste sau poti inscriptiona numele musafirilor pentru o impresie mai puternica.

Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE