3 pasi pentru un peste prajit perfect

Text
eCuisine
Foto
Shutterstock
Folositi acesti 3 pasi simpli pentru peste (sau creveti) prajit delicios.
pesteprajit.jpg

1. Separati galbenusurile de albusuri. Bateti albusul pana se intareste. In paralel, amestecati faina cu sare si piper dupa gust. Mixati albusul cu faina intr-un bol mare. Adaugati un strop de vin spumant pentru un plus de savoare.

2. Dati tot pestele prin amestecul de faina si albus. Lasati deoparte jumatate de ora la marinat. (Daca pestele este congelat, tamponati-l cu hartie de bucatarie pana eliminati tot surplusul de apa.)

VEZI AICI RETETE DELICIOASE CU PESTE!

3. Prajiti pestele in ulei incins, in etape, cu rabdare. Daca puneti prea mult peste deodata in tigaie, temperatura uleiului va scadea, iar pestele va fi uleios.

NOTA: Daca vreti mai multa crocanteala, puneti in amestecul de faina firimituri de paine. Nu folositi pesmet, firimiturile de paine sunt mult mai bune.

Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE