Uncategorized

3 sortimente de vin pentru masa de Paste

Text
Ioana Scafariu
Sursa
Femeia.ro
Foto
Shutterstock
Bucura-te de masa de Paste alaturi de un pahar de vin potrivit meniului.
vin_paste.jpg

Te-ai saturat sa cumperi vinul la nimereala doar pentru ca eticheta promite multe? Noi te ajutam sa-ti alegi vinul potrivit meniului de Paste. Fie ca preferi friptura de miel sau nu, aceste sortimente de vin se potrivesc cu orice s-ar putea gasi pe masa ta de Paste.

Trebuie doar sa te gandesti ce ti-ar placea mai mult sa gusti: rose, alb, rosu, sec sau demisec.

Vinul rose

Un vin aromat, iubit de doamne dar si de domni poate fi savurat dupa masa sau in timpul mesei alaturi de o friptura de miel, drob sau orice altfel de friptura. Acest vin este o combinatie intre vinul rosu si vinul alb.

Recomandare: „Te iubesc mult”, 2006, Recas si Merlot; Cabernet Sauvignon Davino 2006.

Vinul alb demisec

Acest vin este mai mult pe placul barbatilor. Asadar poti cumpara pentru doamne un rose si pentru domni un vin alb demisec. Acesta merge de minune cu friptura de miel si cu salata boeuf. Acest vin este un vin bogat in arome florale si inspira eleganta.

Recomandare: Segarcea Muscat Ottonel; Jidvei Dry Muscat.

Vinul rosu

Poti alege intre vinul rosu dulce sau demi dulce, depinde ceea ce doresti sa ai pe masa ta de Paste. Vinul merge foarte bine cu friptura de miel. Daca alegi vinul rosu sec, acesta este un vin mai rustic dar cu un gust foarte catifelat cu arome de cirese si sau visine coapte.

Recomandare: Nachbil Couvee (rosu sec); Pinot Noir Prahova Valley Medaliat Special Reserve (Dealu Mare) (demidulce); Carpaten Berge-Cabernet Auslese (dulce).

Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE