Uncategorized

Acadele din ciocolata

Topeste ciocolata la Bain-Marie impreuna cu laptele. Separat, paseaza banana cu furculita. Adauga piscoturile sau biscuitii zdrobiti. Toarna treptat ciocolata topita si amesteca usor. Lasa compozitia sa se racoreasca, dupa care modeleaza bomboanele.

La capete infige cate un betisor din plastic (se gasesc in supermarket). Lasa-le la rece aproximativ o ora. Dupa ce s-au intarit, trece-le fie prin ciocolata alba sau cu lapte, topita la bain-marie, fie prin serbet.

Pentru decor mai poti folosi bombonele, fulgi de migdale sau alune macinate.

Revista Mami

Poza principala

acadele_mica.jpg

100 g ciocolata cu lapte
50 ml lapte
1 banana
10 piscoturi sau biscuiti
Pentru decor:
100 g ciocolata cu lapte
100 g ciocolata alba
2 linguri serbet de zmeura

Daca desertul de Paste pe care il ai in plan este prea sofisticat pentru copii, pregateste-le separat acest desert si vor fi cei mai fericiti.
Numar de portii
10-12 bucati
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE