Uncategorized

Alimente care alină rinichii

Sursa
Femeia de azi
Foto
shutterstock
Poţi preveni sau alina problemele rinichilor cu ajutorul dietei!
rinichi.jpg

Rinichii sunt organe cu rol esenţial în detoxificarea organismului. Atunci când, din diferite motive, ei nu mai funcţionează ca la carte, alimentele potrivite îţi vin în ajutor.

 

 

Pătrunjel

Apreciat în bucătărie, este şi una dintre plantele medicinale cu efect diuretic puternic. De asemenea, este extrem de util în prevenirea apariţiei pietrelor la rinichi, facilitând eliminarea nisipului.

 

Cireşe

Stimulează producţia de urină şi contribuie la buna funcţionare a rinichilor. Consumul de cireşe este recomandat pentru a preveni retenţia de lichide, mai ales când te confrunţi cu inflamarea rinichilor.

 

Chec cu cireșe

 

Mere

Sunt ideale pentru eliminarea toxinelor din organism, mai ales a celor stocate de-a lungul timpului. Sunt foarte bune pentru cei care suferă de obezitate, gută, au nivelul acidului uric ridicat şi tulburări ale funcţionării rinichilor.

 

Mure

Sunt bune şi proaspete, dar extractul este cel utilizat pentru a trata bolile inflamatorii ale rinichilor şi uretrei. Are efect antiinflamator şi diuretic şi este frecvent folosit în tratarea afecţiunilor tractului urinar. Respectă cu sfinţenie instrucţiunile de pe prospect!

 

Jeleu de mere si mure

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE