Alimente care topesc grăsimea

Sursa
Femeia de azi
Foto
shutterstock
Deși nu s-a inventat pilula care arde grăsimea, există alimente care stimulează organismul să facă asta rapid când e vorba de kilograme în plus.
afine.jpg

Un regim cu puține calorii, cu mese regulate și echilibrate dă întotdeauna rezultate. Iar ca efectele să fie rapide, folosește bagheta magică a naturii: alege câteva alimente specializate în topit grăsimi și introdu-le în meniul zilnic!

 

Fructele de pădure

Pline de vitamina C bună pentru imunitate și frumusețe, precum și de antioxidanți ce ne păzesc de cele mai rele boli, fructele de pădure conțin o fibră aproape magică pentru scăderea în greutate fiindcă participă la procesul de combustie a grăsimilor. În plus, țin de foame și alungă poftele. Cele mai bogate în fibre sunt zmeura, murele și afinele.

 

Cosulete cu rubarba si fructe de padure

 

Iaurtul degresat

Are un conținut scăzut de grăsimi și este una dintre cele mai bune surse de calciu, un mineral important în lupta cu grăsimile. Când există o carență de calciu în organism, apare un fenomen îngrășător (se eliberează în sânge un hormon care duce la stocarea grăsimilor), iar când avem suficient calciu, ardem grăsimile mai repede și eficient. De aceea, în curele de slăbire sunt recomandate multe lactate, dar cu un conținut mic de grăsimi.

 

Iaurt de casă

 

Ouăle

Au puține calorii, sunt sățioase și cu un conținut proteic mare. Proteinele sunt alte elemente care participă activ la dinamizarea metabolismului și la arderea grăsimilor. Dacă ți-e teamă să nu dereglezi nivelul colesterolului, consumă doar albușul și problema s-a rezolvat! Fierte sau omletă fără ulei, ouăle trebuie să se regăsească în dieta ta, chiar și zilnic fără gălbenuș!

 

5 avantaje ale ouălor fierte

 

Hreanul și ghimbirul

Obișnuiește-te să mănânci puțin picant! Aceste două condimente, hreanul și ghimbirul, au proprietăți termogenice, stimulând metabolismul și arderea grăsimilor. Ardeiul iute intră și el în aceeași categorie. Adaugă aceste ingrediente la fiecare mâncare și vei fi încântată de rezultat!

 

Prajitura cu ciocolata si ghimbir

Facebook Comments

Mariana.F

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE