Uncategorized

Aperitiv cu somon

1. Taie somonul în cubuleţe, stropeşte-l cu zeamă de lămâie şi presară piper. Dă la rece.

2. Spală roşiile şi taie-le cubuleţe. Păstrează două linguri şi restul pune-le într-un blender, adaugă patru linguri de iaurt, sos Tabasco după gust, sare şi piper şi pasează totul foarte fin.

3. Spală  ţelina, păstrează frunzele pentru decor şi restul taie cât mai fin.

Împarte somonul în patru pahare, apoi pune bucăţi de ţelină, iaurt şi acoperă cu sos de roşii. Decorează cu cuburi de roşii şi frunze de ţelină.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Rulouri de clătite cu brânză şi somon afumat

Poza principala

aperitiv_mic.jpg

200 g somon afumat

500 g iaurt

2 roşii

2 fire de ţelină apio

sos Tabasco

lămâie

piper

sare

 

Supă rece cu iaurt şi castraveţi

Ușor, răcoritor, simplu de pregătit.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE