Aplicatia “eCuisine – Meniul Saptamanii” iti aduce mai aproape retetele preferate

Aplicatia este disponibila gratuit pentru utilizatorii de iPhone si iPad.
spash.jpg

Aplicatia culinara “eCuisine Meniul Saptamanii” a urcat repede in topul preferintelor utilizatorilor de iOS, mai ales ale pasionatilor de gatit. Astfel, de la lansarea din noiembrie, aplicatia a fost descarcata de peste 3.600 de utilizatori din AppStore. 

In plus, in luna ianuarie a acestui an, un update al aplicatiei a fost urcat in AppStore. Dupa imbunatatire, au fost rezolvate problema timpului de preparare care nu se afisa la unele retete si neconcordanta intre culorile categoriilor de retete. Update-ul a fost descarcat de 130 de utilizatori.

Aplicatia “eCuisine Meniul Saptamanii” ofera si posibilitatea de a marca si de a salva retetele favorite. Printre cele mai votate retete se numara Paste cu pui si ciuperci, Vinete si rosii gratinate, Copanele umplute, Bruschete cu crema de branza.

Aplicatia culinara “eCuisine – Meniul saptamanii” (disponibila aici) isi structureaza retetele in cinci categorii, fiecare fiind semnalizata cu o culoare distincta: Carne (rosu), Paste (galben), Vegetarian (Verde), Peste (albastru) si Desert (mov). Sunt integrate de asemenea un motor de cautare, conectarea la Facebook sau Twitter si posibilitatea de a trimite lista de cumparaturi pe mail prietenilor dvs. Cantitatea ingredientelor poate fi modificata in functie de numarul de portii selectat.

In fiecare vineri, Meniul Saptamanii eCuisine este updatat cu alte 5 retete delicioase pentru saptamana urmatoare. Tot atunci, o notificare este trimisa in mod automat utilizatorilor care au descarcat si instalat aplicatia pe iPhone.

 

Facebook Comments

Taguri

alexandra.badita

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE