Ardei cu sufleu de brânză

1.Prăjește ușor făina cu o lingură cu unt. Stinge cu lapte și amestecă energic până obţii un sos gros. Adaugă brânza rasă și un praf de sare.
 
2.Încorporează gălbenușurile și albușurile bătute spumă.
 
3.Taie la fiecare ardei gras câte un căpăcel. Scoate cu grijă cotorul, seminţele și nervurile. Umple-i cu amestecul de brânză.
 
4.Așază-i într-o tavă unsă cu unt și rade cașcaval deasupra. Lasă-i la cuptor până se topește cașcavalul, aproximativ 15 minute.

Poza principala

ardei_cu_sufleu_de_branza_mica.jpg

6 ardei graşi
2 ouă
1 lingură cu făină
2 linguri cu unt
1 1/2 ceşcuţe cu lapte
200 g brânză telemea
150 g caşcaval
sare

Când se anunță musafiri la masă, alege să prepari rețeta de ardei cu sufleu de brânză, delicioasă și surprinzătoare.
Numar de portii
4
Calorii
385
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE