Ardei muraţi umpluţi cu varză

1. Pregăteşte marinata din oţet şi un litru şi jumătate de apă, o linguriţă de sare şi una de zahăr. Dă în clocot şi apoi ia de pe foc.

2. Toacă mărunt varza, dă prin răzătoarea ceapa, morcovul, dovlecelul şi presară o linguriţă de sare şi una de zahăr, acoperă şi lasă să se împrietenească jumătate de oră.

3. Scoate cotoarele şi seminţele de la ardei, spală-i bine, apoi lasă-i să se scurgă. Umple fiecare ardei cu amestecul de varză și legume şi aşază-i în borcane. Printre ei pune câte o crenguţă de mărar, o linguriţă cu boabe de muştar, câteva boabe de muştar şi felii de hrean.

4. Toarnă peste ardei marinata, leagă borcanele şi fierbe-le bain-marie pentru 20 de minute, apoi lasă-le să se răcească învelite în cârpe.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Salată de dovlecei murați

Poza principala

ardei_mici.jpg

1 kg de ardei gras

1 kg de varză

500 ml oţet

1 ceapă

1 morcov

1 dovlecel

1 linguriţă cu zahăr

4 rădăcini de hrean

boabe de muştar

boabe de piper

crengute de mărar

sare

 

Suc de roșii

Dacă te-ai săturat de banalele murături și vrei să încerci ceva nou, delicios și acru, această rețetă de ardei murati umpluți nu trebuie ratată.
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE