Uncategorized

Ardei umpluţi, de vară

1. Spală ardeii capia, taie-le cotorul şi scoate-le seminţele, apoi mai trece-i printr-un jet de apă şi lasă-i la scurs, cu gura-n jos, pe un şervet de hârtie.

2. Taie ardeiul gras galben în cubuleţe, după ce l-ai curăţat, toacă şi ce a rămas pe lângă codiţă de la ardeiul capia. Toacă la fel roşiile, ceapa şi castraveţii. Pune totul într-un castron şi amestecă cu tonul bine scurs (de preferat în suc propriu) şi asezonează, după gust, cu sare, zeamă de lămâie, ulei şi frunze de valeriană rupte, frunză cu frunză.

3. Cu acest amestec umple ardeii şi aşază-i cu gura în sus, într-o cratiţă. Lasă acesti ardei umpluti la rece cel puţin jumătate de oră înainte să-i serveşti pentru a da timp ingredientelor să-şi împrumute aromele.

 Ardei umpluti cu soia

Salată taboule în frunze de praz

Poza principala

ardei_umpluti_mici.jpg

8 ardei capia

2 castraveţi

1 ardei gras galben

1 ceapă roșie

3 roşii

2 cutii cu ton

frunze de valeriană

zeamă de lămâie

ulei

sare

 

Sos picant de ardei

O reţetă de ardei umpluti rapidă, surprinzătoare, gustoasă şi cu puţine calorii pentru o masă uşoară de seară.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE