Armonia di gorgonzola

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.

Fierbeti orezul in apa cu sare, cimbru, foi de dafin si salvie timp de 30 de minute. Umpleti cu orez forme de briose si adaugati un strat de gorgonzola topita.

Puneti pe foc vinul, adaugati zaharul si perele curatate de coaja si fierbeti pana ce perele se inmoaie.

Se serveste pe un platou o briosa cu gorgonzola, impreuna cu o “briosa” de orez si cateva felii de pere.

Poza principala

armonia_di_gorgonzola_mica.jpg

0,5 l lapte
120 g faina alba
100 g unt
4 oua
200 g gorgonzola
200 g gorgonzola
500 g orez
cimbru, foi de dafin, salvie
2 pere
1 l vin
300 g zahar

Daca vreti sa va impresionati cunoscutii, cu aceasta reteta veti merge la sigur.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE