Uncategorized

Aspic de şuncă şi brânză

1. Acoperă o tavă de chec sau cozonac cu o folie de plastic alimentară, apoi unge cu unt topit şi aşază felii de şuncă pe fundul tăvii şi pe margini, astfel încât feliile să cadă peste ele, unge cu unt topit şi dă la frigider.

2. Înmoaie gelatina într-un vas, în puţină apă rece. Păstrează două felii de şuncă şi restul taie în cuburi mici, la fel şi caperele, iar salata fideluţă (păstrează 2-3 frunze). Amestecă totul cu crema de brânză, adaugă un praf de sare şi gelatina. 

3. Pune jumătate din acest amestec în tavă şi dă la frigider pentru 15 minute. Taie piersicile în felii groase de un deget şi înveleşte-le în bucăţi de şuncă porţionate pe măsură şi apoi într-o frunză de salată.

 

4. Pune aceste rulouri în tavă şi toarnă restul de amestec de brânză, acoperă totul cu şunca ce cădea peste marginile tăvii, unge cu puţin unt topit şi dă la frigider cel puţin 3 ore înainte de servire.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Salata Caesar cu pui si bacon

Poza principala

aspic_de_sunca_si_branza_mica.jpg

400 g şuncă afumată feliată subţire

2 linguri cu capere

100 g piersici din compot

40 g foi de gelatină

400 g cremă de brânză

2 linguri cu unt

Câteva frunze de salată

Sare

 

Salata cu pui si ciabatta

Inedit şi spectaculos, acest antreu va cuceri toţi invitaţii.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE