Avocado cu mousse de somon

1.Mixează într-un robot feliile de somon până se transformă într-o spumă aerată.

2.Separat, freacă cu o lingură de lemn brânza mascarpone până devine spumoasă.

3.Încorporează crema de somon, condimentează cu sare și piper alb după gust.

4.Umple un pos (cornet) cu dui metalic, cu găurica mică.

5.Taie pe lungime avocado și scoate-le sâmburii. Stropește jumătățile de avocado cu puțin zeamă de lămâie.

6.Umple cu mousse lăcașurile din care ai scos sâmburii și, cu răbdare, decorează cu posul.

7.Servește avocado cu mousse de somon imediat cu frunze de pătrunjel tocat mărunt, coajă de lămâie tăiată fin. 

 

Salată cu avocado

Poza principala

fotolia_21485106_subscription_xl.jpgc_marcobagnoli_elflaco_-_fotolia.com_mica.jpg

2 avocado

100 g somon afumat

250 g mascarpone

Zeamă de lămâie

Sare

Piper alb

 

Pentru decor

Pătrunjel verde

Coajă de lămâie

 

Sendviș cu ton și avocado

Pentru orice masă cu ștaif, pregătește invitaților rețeta de avocado cu mousse de somon.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE