Baghetă umplută

1.Frământă un aluat din făină, zahăr, drojdie dizolvată în apă călduţă și ulei. Lasă la rece 30 de minute, apoi întinde o foaie cam de 1 cm grosime
 
2.Între timp, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă varza murată tocată fideluţă și scursă. Lasă pe foc să se înăbușe. Pune un praf de sare și, din când în când, stropește cu apă călduţă.
 
3.Adaugă morcovul ras, puţin piper și cimbru. Lasă câteva minute pe foc, apoi aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
 
4.Întinde aluatul și pune în mijloc umplutura răcorită. Ridică marginile astfel încât să acoperi o parte din umplutură. Așaz-o cu grijă într-o tavă unsă și tapetată cu făină. Coace-o la cuptor, la foc moderat, 45 de minute.

Legume in straturi

Poza principala

bagheta_umpluta_mica.jpg

    ulei
    1 legătură de pătrunjel
    1 varză murată
    1 ceapă
    3 morcovi
    piper
    sare
Pentru aluat
    1 drojdie
    50 ml ulei
    100 ml apă
    1 zahăr
    300 g făină
    sare

Cand tii post si nu mai stii ce sa gatesti, incearca aceasta bagheta umpluta cu legume savuroase!
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE