Uncategorized

Banuti cu gem

1. Freaca spuma margarina cu zaharul, adauga mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea.

2. Adauga faina cernuta si amesteca pana obtii un aluat omogen. Framanta aluatul si intinde o foaie pe masa de lucru presarata cu faina.

3. Decupeaza cu gura unui paharel discuri din aluat si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

4. Da la cuptorul incins moderat pentru zece minute, pana capata o culoare aramie.

5. Lipeste-le doua cate doua, cu gem de caise (sau dupa preferinta) si tavaleste-le prin nuca de cocos macinata.


Poza principala

banuti_gem_mica.jpg

150 g margarina
2 linguri cu miere
20 linguri cu zahar pudra
250 g faina
1 lingura cu suc de lamaie
1 lingurita rasa cu bicarbonat
gem de caise
nuca de cocos
sare

Iata un desert de post delicios.
Numar de portii
12-15
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE