Uncategorized

Bărcuțe cu cremă de brânză

1. Taie cubulețe roșia, dovlecelul și ardeiul gras. Stropește-le cu foarte puțin ulei, sare și piper alb proaspăt măcinat. 

2. Amestecă brânza de vaci scursă de zer cu telemeaua rasă fin și smântâna.

3. Adaugă un praf de sare, piper și un vârf de cuțit de chimen măcinat.

4. Taie tulpinile de apio pe lungime și umple-le cu crema de brânză. 

5. Presară deasupra legumele stropite cu ulei de măsline și lasă-le la rece 10 minute înainte de a le servi.

 

Tarte cu branza si verdeturi

Poza principala

barcute_mici.jpg

8 țeline apio

300 g brânză de vaci

100 g telemea

200-300 g smântână

¼ dovlecel

1 roșie

1 ardei gras galben

chimen măcinat

sare

piper alb

ulei de măsline

 

Bruschete cu crema de branza

Un antreu ușor de pregătit, inedit și plin de gust și arome.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE