Batoane din nuci pecan

Amestecati untul si zaharul pudra pana ce amestecul devine pufos. Amestecati faina si faina de grau si adaugati-o la compozitie. Intindeti amestecul si adaugati nucile pecan taiate.

Puneti aluatul intr-o tava de 20 x 24 cm si intepati coca cu o furculita. Puneti-o intr-un cuptor preincalzit la 140 C timp de 30 de minute. Reduceti temperatura la 120 C si coaceti pentru inca 1 1/2 ore.

Scoateti aluatul din cuptor si taiati-l in bucatele in timp ce coca este calduta inca. Lasati sa se raceasca in tigaie, dupa care pe un platou.

INAINTE DE A SERVI: Amestecati fructele de padure congelate cu zaharul pudra intr-un blender.  Separat, amestecati frisca impreuna cu branza mascarpone.

PENTRU A SERVI: Puneti o lingura din compozitia de branza pe un platou. Adaugati biscuitii, crema de fructe si frunzele de menta tocate.

Poza principala

biscuiti_din_nuci_pecan_400.jpg

BISCUITI:
500 g unt
250 g (1 cana) zahar pudra
1 kg (4 cani) faina
65 g faina de grau
100 nuci pecan taiate
CREMA DE FRUCTE DE PADURE:
250 g (1 cana) fructe de padure amestecate
50 g zahar pudra
100 ml frisca
250 g branza mascarpone
menta tocata pentru servit

Aceste batoane sunt delicioase si satioase atunci cand ne este pofta de desert.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE