Bezele Pavlova

1. Incalziti cuptorul la 140°. Puneti albusurile intr-un blender sau bateti manual. Folositi un bol din otel, de preferat. Amestecati la viteza maxima pana cand se intareste. Adaugati zaharul treptat si amestecati in continuare.

2. Continuati sa amestecati pana ce umplutura are un aspect lucios si ferm. Adaugati otetul si faina si amestecati din nou.

3. Intindeti o foaie de copt in tava. Intindeti compozitia pe o hartie si formati cercuri de 30 cm. Folositi dosul unei linguri pentru a crea varfuri in bezea. Coaceti la cuptor timp de 45-60 de minute sau pana in momentul in care exteriorul este uscat, insa destul de moale in centru. Lasati apoi compozitia sa se raceasca.

4. Amestecati frisca in blender pana se intareste. Puneti bezelele pe un platou si turnati frisca deasupra. Adaugati fructele de padure si fructul pasiunii deasupra. In final, cerneti zaharul pudra. 

ALTERNATIVE PENTRU BEZEA:

Ungeti o tava cu ulei si puneti in ea forme de cupcakes. Impartiti bezeaua in formele propriu-zise si coaceti ca de obicei.

Turnati bezeaua pe prajituri gata facute, ca decor.

Poza principala

h_01334847mica.jpg

8 albusuri 
630 g zahar pudra
20 ml otet alb
30 g faina de grau
250 ml frisca
200 g fructe de padure la alegere
8 maracuia (fructul pasiuni) 
zahar pudra pentru cernut, la sfarsit

Delicata si apetisanta, prajitura este ideala pentru o masa cu musafiri.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE